Freestyle gourmet chef

Etter tips fra en venninne i helgen tenkte jeg ta den klassiske kyllingfilen til nye hyder p en mandag. Under stappet jeg i hvitlksfedd og opp snittet jeg den opp og fylte i pesto i 2 av kyllingene og philadelphiaost i den siste.

Over: hvitlksfedd
Under: snittet med pesto og philadelphiaost. Krydret det hele med pepper, pommes fritteskrydder og basilikum.

Puttet det i ovnen p 200 grader og lot det st til kyllingen var gyllen.

NAM!


Jeg syns faktisk den med philadelphiaost var best, men begge fikk en utrolig god smak.
Anbefales!

4 kommentarer

vincentphotography

10.08.2010 kl.08:59

Dette er absolutt anbefale...

Enkelt lage, i tillegg smaker det helt fantastisk godt.

Philadelphiaost var uten tvil en vinner :-P

JOSEFINE NYBERG - FOTOBLOGG

10.08.2010 kl.12:02

SV: Tack!

Veronica

10.08.2010 kl.13:35

Tusen takk! :D

Mm, det s kjempegodt ut :)

whooah - Line

10.08.2010 kl.14:58

Mmm, herlig! :)

Hyggelig med tilbakemeldinger

It's the good girls who keep diaries. The bad girls never have the time. Me.. I just wanna live a life I'm gonna remember. Even if I don't write it down..

bloglovin

Kontakt

Send meg gjerne en mail
Legg meg til som venn

Sk

Blogglisten
hits