Freestyle gourmet chef

Etter tips fra en venninne i helgen tenkte jeg å ta den klassiske kyllingfiléen til nye høyder på en mandag. Under stappet jeg i hvitløksfedd og oppå snittet jeg den opp og fylte i pesto i 2 av kyllingene og philadelphiaost i den siste.

Over: hvitløksfedd
Under: snittet med pesto og philadelphiaost. Krydret det hele med pepper, pommes fritteskrydder og basilikum.

Puttet det i ovnen på 200 grader og lot det stå til kyllingen var gyllen.

NAM!


Jeg syns faktisk den med philadelphiaost var best, men begge fikk en utrolig god smak.
Anbefales!

4 kommentarer

vincentphotography

10.08.2010 kl.08:59

Dette er absolutt å anbefale...

Enkelt å lage, i tillegg smaker det helt fantastisk godt.

Philadelphiaost var uten tvil en vinner :-P

JOSEFINE NYBERG - FOTOBLOGG

10.08.2010 kl.12:02

SV: Tack!

Veronica

10.08.2010 kl.13:35

Tusen takk! :D

Mm, det så kjempegodt ut :)

whooah - Line

10.08.2010 kl.14:58

Mmm, herlig! :)

Hyggelig med tilbakemeldinger

«It's the good girls who keep diaries. The bad girls never have the time. Me.. I just wanna live a life I'm gonna remember. Even if I don't write it down..»

bloglovin

Kontakt

Send meg gjerne en mail
Legg meg til som venn

Søk

Blogglisten
hits