Lett sommermat


(foto: meg, canon 450D + 55-200mm)

Jeg har fått en ny favorittrett!
Friterte scampi, ris, salat, sweet chilisaus, brød og aioli.

Putt scampiene i stekeovnen mens risen koker og du lager salaten. Salaten jeg laget her var veldig enkel: isbergsalat, mais, agurk, avokado, tomat og fetaost. Enten kan man bruke hvitløksbaguetter eller man kan ha brød og aioli til. Vi bruker ofte å kjøpe med brød og aioli fra San Leandro - en kjempebra tapasresturant.

Det hele tar maks 15 minutter og er kjempegodt!

Bon appétit!

2 kommentarer

Aina Katrin Hågensen

21.08.2010 kl.16:41

Heyhey, kom bare innom for å ønske deg en fortsatt fin dag..

Hadde vært utroooolig utrolig snillt av deg å slenge inn en liten kommentar på bloggen min.. Takk på forhånd.. -klem fra ainakh.blogg. no

Mariel Alexandra

22.08.2010 kl.13:31

Nam Mari! Nå viser du også frem kokekunnskapene. Dette liker jeg! Hva gjorde du med scampiene? Jeg pleier å kjøpe ukokte frosne på asiatiske butikker. De er store, gode og ikke minst billigere. Tar ikke lang tid å tine og steke de. Et must å ha i frysern, spør du meg! ;)

Hyggelig med tilbakemeldinger

«It's the good girls who keep diaries. The bad girls never have the time. Me.. I just wanna live a life I'm gonna remember. Even if I don't write it down..»

bloglovin

Kontakt

Send meg gjerne en mail
Legg meg til som venn

Søk

Blogglisten
hits