Små grep for å gjøre middagen mer spennende
Syns du det er kjedelig å lage middag? Eller er du lei alle de vanlige rettene? Det skal gjerne bare små enkle grep til for at den vanlige middagen blir litt mer spennende. Det kan være både smaker, nye sammensetninger og selve danderingen av maten.

Det er spesielt to ingredienser jeg syns fungerer godt for å variere smaker enten det er til middager eller desserter. Det første er lime som jeg bruker både til å lage sauser mer smaksrike men også til desserter med bær. Limemarinerte blåbær og jordbær smaker himmelsk godt og passer til både panna cotta eller iskrem.

Den andre ingrediensen jeg liker å bruke for å variere middager er bacon - anvennelig og smaksrikt som passer både til kjøtt, kylling og fisk. I dag stod baconsurret kyllingfilet på menyen med ris og grønnsaker. For å lage risen litt mer spennende kokte jeg den med hvitløk og mais og danderte den med persille på toppen. Som tilbehør hadde jeg også kokte gulrøtter, brokkoli og blomkål samt soyasaus og søt chillisaus. Det er også godt med krydderbernaise til om man ønsker saus.

Hva gjør du for å gjøre middagen mer spennende?
Én kommentar

21.04.2011 kl.22:00

Ser jo kjempegodt ut jo .... !

Hyggelig med tilbakemeldinger

«It's the good girls who keep diaries. The bad girls never have the time. Me.. I just wanna live a life I'm gonna remember. Even if I don't write it down..»

bloglovin

Kontakt

Send meg gjerne en mail
Legg meg til som venn

Søk

Blogglisten
hits