Tacohorn

Dette har vært en effektiv 1. påskedag. For en gangs skyld spratt jeg opp av sengen lys våken klokken 8 og før klokken slo 12 hadde jeg rukket å bake 32 tacohorn, skiftet sengetøy, vasket 4 maskiner med klær og farget håret! Tacohorn er genialt som matpakke, så nå har jeg til noen dager fremover :) Laget halvparten med fin deig og halvparten med grov deig, så det blir litt variasjon. Når jeg gikk tom for tacofyll hadde jeg ost, skinke og oregano i de siste hornene.

Oppskrift grov deig:
1 pk gjær
2 ss smeltet margarin
4 dl lunken melk
1 ts salt
4 dl sammalt hvete grov
6 dl hvetemel

Oppskrift fin deig:
1 pk gjær
2 ss smeltet margarin
4 dl lunken melk
1 ts salt
10 dl hvetemel

Fyll: etter eget ønske :)

Stekes i 8-10 min på 240°.




Etter en effektiv formiddag dro jeg og samboeren i parken for å nyte solen og grille. Herlig med sommervarme i april!

Foto: Jonas


Ingen kommentarer

Hyggelig med tilbakemeldinger

«It's the good girls who keep diaries. The bad girls never have the time. Me.. I just wanna live a life I'm gonna remember. Even if I don't write it down..»

bloglovin

Kontakt

Send meg gjerne en mail
Legg meg til som venn

Søk

Blogglisten
hits