Kylling med vri

Å lage mat er morsomt, å finne nye oppskrifter er enda morsommere. I helgen kom jeg over en oppskrift på en litt annerledes måte å lage kyllingfileten på. Sprøstekt kylling med ost og potetgull. Mange syns det er rart å blande potetgull inn i middagslagingen, men i vår familie hører det blant annet med som tilbehør til ribbe på julaften(!). Det salte i potetgullet passer utmerket til de fleste kjøttyper - og nå også bevist at det passer til kylling.

Ingredienser:
- 75g potetgull
- 3 dl revet ost
- 3 kyllingfileter
- salat; jeg har brukt isbergsalat, agurk, cherrytomater, mais, fetaost og avokado
- krydder
- hvitløksbrød

Slik gjør du:
Ha potetgull i en pose og grovknus med håndflaten eller ved bruk av feks en kjevle. Bland det sammen med revet ost og krydder etter eget ønske. Legg så kyllingfiletene i en smurt ildfast form og pensle med smør. Fordel potetgull-og osteblandingen over. Stek i midten av ovnen til paneringen er sprø og gyllenbrun (ca 25 minutter - kommer an på hvor tykke kyllingfiletene er). Server herligheten med salat, ris og hvitløksbrød eller tilbehør etter eget ønske.

4 kommentarer

Nina

24.05.2011 kl.07:38

Familien min bruker også potetgull ved ribba, så det er dere ikke helt alene om!:) Men jeg er vant til å få mange rare reaksjoner når jeg forteller det:P

marchi

24.05.2011 kl.16:52

Nina: Godt å høre det er flere av oss, får også rare reaksjoner når jeg sier vi har potetgull til ribbe :p Alle bare: HVA??? Like morsomt hver gang :)

Nina

24.05.2011 kl.17:33

Svar: Vet du, den lemonaden var faktisk ikke så god som den ser ut til, så det gjør nok ingenting at den ikke finnes i Norge:)

marchi

24.05.2011 kl.17:37

Nina: haha er jo gjerne typisk det - at embalasjen ser fantastisk ut og så smaker ikke innholdet spesielt godt :P men fint å få bekreftet det ;)

Hyggelig med tilbakemeldinger

«It's the good girls who keep diaries. The bad girls never have the time. Me.. I just wanna live a life I'm gonna remember. Even if I don't write it down..»

bloglovin

Kontakt

Send meg gjerne en mail
Legg meg til som venn

Søk

Blogglisten
hits