Tips for å bevare smykkene

Mange av oss har ringer og smykker som ikke er i ekte sølv - de selges overalt og er ofte minst like fine. Er du en av dem som opplever at smykkene etter tid mister fargen og blir grønn eller rød-aktig? Da er du i så fall ikke alene. Ringer er gjerne mest utsatt siden hendene våre er borti mye i løpet av en dag og vi vasker hendene ofte. Det er selvfølgelig lurt å alltid ta av seg ringene når man vasker seg på hendene, men det finnes også flere tiltak for å bevare ringene og smykkene våre. Blank neglelakk kan brukes til så mangt og mange bruker det som en reserveløsning på strømpebuksen når den har startet å revne for at den skal holde kvelden ut. Blank neglelakk bevarer også ringenes opprinnelige farge mye lengre. Ta alltid blank neglelakk på innsiden av uekte ringer og vips slipper du å bli grønn på fingeren. Ta det også gjerne på resten av ringen om den er egnet til det.

Når det gjelder smykker og øredobber er det mange av oss som kanskje ikke tenker over hvilken rekkefølge vi avslutter pyntingen på på badet. Om man tar på smykker før man er ferdig med stylingen vil mange oppleve å få smykkene misfarget av parfyme og hårspary - vent derfor alltid med å ta på smykkene helt til slutt så bevarer du dem lenger.


Et av mine favorittsmykker - alltid gøy når det betyr noe spesielt og at ingen har likt. Besøk Linda Joonas smykkedesign for å kunne være med å designe ditt eget smykke du også :) Bestilte mitt for 2 år siden og har vært glad i det siden!


4 kommentarer

Lillesmurf - Kari

25.05.2011 kl.10:14

Gode tips <3

SV: :) Tusen takk <3

Ulrikke

27.05.2011 kl.17:42

Kjempeflotte tips ;)

marialucia

02.06.2011 kl.23:14

Bra tips! Det visste jeg ikke. Det skal jeg jammen meg begynne å gjøre.

Lillesmurf - Kari

03.06.2011 kl.08:51

SV: Tusen takk <3 Måtte jo ha med bilen også ;)

Hyggelig med tilbakemeldinger

«It's the good girls who keep diaries. The bad girls never have the time. Me.. I just wanna live a life I'm gonna remember. Even if I don't write it down..»

bloglovin

Kontakt

Send meg gjerne en mail
Legg meg til som venn

Søk

Blogglisten
hits