Hair bun

Hair bun trenden minner meg om mine glansdager som ballettdanser for maaange år siden. Da trenden kom tilbake i vår var plutselig alle butikker i Oslo utsolgt for bun shapere på et blunk og mørke bun shapere var vanskelig å få tak i. For et par uker siden var jeg innom et lite søtt parfymeri i Bogstadveien som hadde noen få igjen, så da ble det eksperimentering med hair bun på fridagen min. Frisyren er enkel, men samtidig veldig fin. Etter min mening også finere enn vanlig hestehale. Man har også mange muligheter og frisyren blir veldig annerledes etter hvor på hodet du velger å plassere bun shaperen. I dag ble det en klassisk variant.


Én kommentar

M and Dee

12.07.2011 kl.13:38

Du var kjempefin :) Har selv lett oss igjennom utrolig mange steder i Oslo på jakt etter en, men endte opp med å måtte bestille fra ebay da det var utsolgt over alt. Så nå gleder vi oss til pakke i posten!

Hyggelig med tilbakemeldinger

«It's the good girls who keep diaries. The bad girls never have the time. Me.. I just wanna live a life I'm gonna remember. Even if I don't write it down..»

bloglovin

Kontakt

Send meg gjerne en mail
Legg meg til som venn

Søk

Blogglisten
hits