Hair bun

Hair bun trenden minner meg om mine glansdager som ballettdanser for maaange år siden. Da trenden kom tilbake i vår var plutselig alle butikker i Oslo utsolgt for bun shapere på et blunk og mørke bun shapere var vanskelig å få tak i. For et par uker siden var jeg innom et lite søtt parfymeri i Bogstadveien som hadde noen få igjen, så da ble det eksperimentering med hair bun på fridagen min. Frisyren er enkel, men samtidig veldig fin. Etter min mening også finere enn vanlig hestehale. Man har også mange muligheter og frisyren blir veldig annerledes etter hvor på hodet du velger å plassere bun shaperen. I dag ble det en klassisk variant.

Rengjøre Espadrillos


Espadrillos har vært populære noen år nå, men har kanskje nådd sitt høydepunkt denne sesongen. Espadrillos kan være flate eller høyhælte wedges. Skoen som opprinnelig kommer fra Spania passer perfekt for sommeren siden de kan brukes til alt - både bukser, skjørt, shorts og kjoler. Den karakteristiske espadrillosen har et naturlig eller syntetisk tau-materiale utenpå sålen, og nettopp dette området kan være vanskelig å rengjøre. Skoene vil holde i flere sesonger så lenge du passer på å ta vare på tausålen. Den øverste delen på skolen kan være laget av ulikt materiale, men som regel er det bomull. Uansett materiale - huskå vaske ofte og forsiktig for å unngå slitasje.

Slik rengjør du skoene enkelt

  • La all møkk eller skitt tørke helt på skoene før du vasker dem
  • Bruk en myk tannbørste til forsiktig å børste bort flekkene. Vær forsiktig så ikke sålen frynser seg opp
  • Bruk en fuktig klut til å tørke forsiktig over flekkete områder. For mye vann vil føre til at skoene kan miste formen og at tauet på hælen vil svekkes eller i verste fall løsne. Hold kluten derfor fuktig, men ikke gjennomvåt. 
  • Ved rengjøring av hælen, tapp forsiktig med kluten på flekkene for å få bort det som eventuelt ikke ble børstet bort 
  • For vedvarende flekker spray på en rensende spray for tekstil. La dette tørke helt før du bruker skoene igjen
  • Når skoene er tørre igjen - børst dem med en myk børste for å fjerne rester av rengjøringsmidler eller skitt.
  • Skoene er nå igjen klare for bruk :)

 

Og bruk selvsagt ikke Espadrillosene dine i regnvær :)

Leila Hafzi, Oslo Fashion Week 2011

Fashionably late startet endelig brudevisningen til Leila Hafzi kalt I WISH på Oslo Kongressenter, og visningen var absolutt verdt å vente på! Med nydelige toner fra Christel Alsos kom den ene kjolen nydeligere enn den andre ut på catwalken som for anledningen var dekket som et bryllupsbord. Det var heller ingen tradisjonell visning, men mer en historie fortalt av modellene med lyriske bevegelser og kommunikasjon modellene i mellom. Noen modeller danset lett rundt det oppdekte bordet før bruden kommer ut for å velge kjole. Hun holder en brudekjole foran seg og de andre gestikulerer at det er den rette kjolen. Hun forsvinner ut med kjolen i armene og inn kommer brullupsgjestene, den ene nydeligere enn den andre. Til slutt kommer selve brudeparet ut på catwalken til jublende applaus fra publikum. Jeg hadde store forventninger til dette showet og Leila innfridde virkelig. Med helt elegante kjoler, nydelige modeller og en gjennomført visning var det hele helt fantastisk!


Bruden kommer for å velge brudekjole

Selskapskjoler:


Runaway bride? :)Brudekjoler:Brudepikene

Hva syns du om bildene og kjolene?


Foto: meg
Utstyr: Canon 450D + 55-250mm
Sted: Oslo Kongressenter under Oslo Fashion Week 2011

Alle bilder er tatt av meg og skal ikke brukes videre uten min tillatelse.

Venti Uno på Oslo Fashion Week


2/365
Dagens bilde er fra Venti Uno visningen på Oslo Fashion Week. Det var kø og rød løper, kjendiser og fine kjoler, og det var kanapéer og flotte drinker. Det kom til og med så mange at de fikk logistikkproblemer inne i salen. Derfor ble det en del ventetid og ting virket uorganiserte, men dette ble raskt glemt da showet startet. Det var et fantastisk fint show som la vekt på detaljene. Alt fra musikken til overraskelsen i at det vi alle trodde var et lydspor viste seg å være en vakker artist som halve sangen stod bak scenen og som plutselig skle inn på catwalken i en nydelig kjole og fullførte sangen så hele salen fikk gåsehud. Det var også fantastisk morsomt da de tre fiolinistene tok opp stemningen med å spille partylåten Infinity på fiolinene sine.

Under følger noen av bildene jeg tok. De er dog uredigerte og tatt uten blitz langt fra. Men jeg syns likevel det ble en fin og annerledes stemning i noen av dem.

(foto: meg, canon 450D + 55-250mm)

Leila Hafzi - OFW

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra visningen til Leila Hafzi på Oslo Fashion Week, og jeg er helt betatt av hennes nye kolleksjon som kommer våren 2010. Kjolene er helt fantastiske! Og jeg har lyst på alle sammen. *sukk*

Kolleksjonen heter Néktar og er inspirert av blomster. Leila Hafzi samlet sammen friske blomster fra gatene i Katmandu, banket på dører og spurte pent om å få noen liljer og hibiskuser fra naboens hage. Hun lærte hvor verdifull hver eneste blomst er for innbyggerne, selv falne blomsterknopper blir brukt som offergaver for foskjellige guder. Med hjelp av en særdeles kompetent fargemester ble de delikate fargene fra blomstene kopiert til en vidunderlig fargepalett som preger kolleksjonen. Silhuetten i kolleksjonen er en herlig miks av buddahdrapperinger, 70-tallets glam og gresk mytologi.

Dette innlegget inneholder mange bilder, men jeg lover deg at det er verdt å scrolle nedover likevel. Kjolene er NYDELIGE!

Alle bilder er tatt av meg og skal ikke brukes uten min tillatelse

Enjoy!
picture 016

picture 017

picture 018

picture 019

picture 021

picture 024

picture 031

picture 041

picture 042

picture 043

picture 045

picture 046

picture 049

picture 052

picture 055

picture 058

picture 059

picture 061

picture 062

picture 067

picture 071

Var de ikke fine? Fant du en favoritt?

Note to self: IKKE ta det skoparet i skapet med HØYEST hæler på neste OFW. 1 1/2 time i kø for å komme inn + venting på showet inne resulterte i vonde føtter.
Note to self 2: skaff VIP billetter neste år så jeg slipper å stå i kø med umodne 14is jenter med reggis og kviser som tror de er nye Aylar og Lene Alexandra.
Note to self 3: ønsk meg en av disse kjolene i bursdagsgave sommeren 2010.

Se mer på HENNE og KK.

«It's the good girls who keep diaries. The bad girls never have the time. Me.. I just wanna live a life I'm gonna remember. Even if I don't write it down..»

bloglovin

Kontakt

Send meg gjerne en mail
Legg meg til som venn

Søk

Blogglisten
hits