Litt sommer 2011

Litt av sommeren 2011 i bilder


Ny inspirasjon i gamle bilder

For å få ny inspirasjon kan det ofte hjelpe å gå tilbake i arkivet å se på gamle bilder. Når man finner bilder man er fornøyd med kommer inspirasjonen og motivasjonen tilbake. Etter å ha startet dagen med å boxe fra meg på piloxing på Sats tok jeg en titt på gamle bilder og har valgt 3 favoritter under. Alle bildene er fra Venti Uno sin visning på Oslo Fashion Week i 2010, og det er noen av mine favorittbilder. Jeg liker fargene, lyset og stemningen i bildene.

(foto: meg, canon 450D + 55-250mm)
Hva syns du om bildene? Og hva gjør du for å finne inspirasjonen tilbake?

Bridge

Antikt
Fokus

Hvor i bildet du velger å ha fokus har minst like mye å si for resultatet som valg av komponeringen og motiv. Det er ikke noe riktig eller galt fokus - det gir bare ulike resultater som alle kan være fine på sin måte.

Snapshot fra Aker Brygge

Foto: jeg
Utstyr: Canon Eos 450D + 55-250mm + UV-filter

Glimt fra Bodø
Sort/hvitt fra Bygdøy

Her er flere bilder fra fototuren på Bygdøy: 

Og det siste bildet var det eneste bildet jeg tok da vi var en svipptur oppom Holmenkollen samme dag. Ikke akkurat det man forbinder med Holmenkollen, men var det enste jeg fant interessant da jeg var der. Pga mye tåke ble det dårlig med utsiktsbilder og da måtte man finne andre motiver.

Hva syns du om bildene?

Foto: Maritim polaroid

Jeg elsker polaroidbilder og ble veldig glad da jeg fant programmet Poladroid som tryller bildene dine om til fantastiske polaroidbilder.   Jeg testet programmet på noen bilder jeg tok på Bygdøy på lørdag og ble veldig fornøyd med resultatet. Fargene og selve polaroideffekten gjør bildene helt annerledes enn de var fra før.Hva syns du om bildene?

Oslo through my eyes

Jeg skulle aldri flytte til Oslo. Oslo var stort og en stygg og utrygg by.
Gjett hvor jeg havnet? Jo nettopp i Oslo. På vestkanten. Jeg ble fort stemplet som vestkantjente - uten å være noen typisk vestkantjente. Vestkantstempelet kom bare fordi jeg holdt meg unna Grønland, Grünerløkka og holdt meg på riktig side av Rådhusplassen. Inntrykket mitt av Oslo bedret seg. Jeg trives på vestkanten. Jeg har til og med begynt å like byen, den byen som ikke er så stor likevel og som ikke er så skummel når jeg holder meg til de riktige stedene med de riktige menneskene.

Oslo er like fullt fortsatt stygg. Det er en evigvarende byggeplass i tillegg til at en overdreven mengde tiggere ødelegger bybildet. Tiggere som går på "jobb" kl 9 hver morgen som alle andre dødlige, bare at "jobben" betyr å sette seg ned på gatehjørnet med et slitent pappkrus fra Deli. De lever i velferdsNorge. Tigging er ikke nødvendig.

I dag beveget jeg meg over Osloflakas grenser og dro til Tøyen på Botanisk hage. Parken var i og for seg hyggelig den, men menneskene, miljøet, det shabby bybildet og de slitne og falleferdige bygningene minnet mer om et Auschwitz i krig enn en moderne by og hovedstad.


På veien møtte vi denne søte jenta. Utrolig hva sort/hvitt gjør med stemningen på bildet. Her ser både hun og omgivelsene triste ut, selv om hun egentlig var lekende og glad som unger flest.

(foto: meg, canon 450D + 55-200mm)

«It's the good girls who keep diaries. The bad girls never have the time. Me.. I just wanna live a life I'm gonna remember. Even if I don't write it down..»

bloglovin

Kontakt

Send meg gjerne en mail
Legg meg til som venn

Søk

Blogglisten
hits